top of page

MOANI

DESIGN

  • Facebook Visual Marketing
  • Instagram Visual Marketing
Web corner.png

WEB DESIGN

MOANI

MOANI Design egyedi és kreatív weboldalakat tervez, ami a modern kor minden követelményét egyesíti. Cél, a látványra fókuszálva egy olyan felület létrehozása, ami nem csak tartalmilag, hanem vizuálisan is kielégíti az igényeket.

Web design

A weboldal egy vállalkozás online névjegye. 

Minden honlap egyedi, figyelemfelkeltő, könnyen navigálható és mobilra optimalizált.

A hatékonyság érdekében a webhely egyszerű felépítésű, minőségi tartalommal ellátott, dizájnja kiemelkedő és könnyen átlátható.

Entertainer-web-design.jpg
Szolgáltatások

A webdizájn tervezés kiegészül a hozzá kapcsolódó kreatív digitális eszközök kínálatával, hogy az online megjelenés profi és piacképes legyen a célok elérése érdekében.

ARCULATTERVEZÉS

Az egységes arculat javítja a termék vagy szolgáltatás imázsát, erősíti a bizalmat, és az egységes megjelenés révén a vállalat könnyen felismerhető lesz.

A színek, betűtípusok kialakításán át megtervezésre kerül a névjegykártya, az email aláírás, a katalógus, a szórólap és egyéb kreatív grafika is.

Health Retreat Branding

Katalógus

Névjegykártya

Email aláírás

Grafikai tervezés

Facebook

Instagram

FOTÓZÁS / VIDEÓZÁS

A statisztikák magukért beszélnek: az emberek 60 000-szer gyorsabban dolgozzák fel a látványt, mint a szöveget. Míg a fogyasztók az olvasott szöveg 20% -át jegyzik meg, addig a látott képek 80% -ára emlékeznek. 

A MOANI Design vállalja fotók és videóanyagok elkészítését, melyet fel lehet használni a weboldalon, a grafikai tervezésnél, a közösségi média felületén, illetve az online és az offline felületeken is. 

KÖZÖSSÉGI MÉDIA
MARKETING

A vizuális marketingbe történő befektetés ma már elengedhetetlen a márka ismertségének növelése érdekében.

Megtervezésre kerül a közösségi média felületein (Facebook, Instagram, Youtube), hogy  mikor és mi jelenjen meg.


A hatékony látványtervek segítségével erősíthető a vevőkkel/követőkkel a kommunikáció, ami fokozza az elkötelezettséget és felgyorsíthatja az ismertséget a  közösségi médiában.